Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Paste Insula Evia Studio Irene


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

DescriereProgram Detaliat
Ziua 1 | Miercuri 28.04.2021: BUCURESTI – INSULA EVIAIntalnire la ora 22:30 cu reprezentantul agentiei in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), acces dinspre Bd. Eroilor. Plecare la ora 23:00 pe ruta Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Grecia. Ziua 2 | Joi 29.04.2021: PEFKIOdata ajunsi in Grecia ne continuam traseul spre Promachonas – Salonic – Larisa – Glyfa (ferry) – Agiokampos – Pefki. Cazare si cina la hotelul ales. Ziua 3 | Vineri 30.04.2021: PEFKI - ATENAMic dejun. Timp liber in statiune sau excursie optionala in capitala Greciei, Atena. Ne incepem calatoria cu o vizita la Biserica Sfantul Ioan Rusu, aflata in localitatea Prokopi si continuam catre capitala Greciei, unde cei insetati de istorie vor vizita situl arheologic cel mai important al lumii antice – Acropole, vom face turul orasului Atena si vom vedea toate punctele importante in timp ce ascultam povestea acestora, vom merge in Piata Monastiraki, in bazarul atenian, pentru cumparaturi pe celebra strada comerciala a Atenei, Ermou si vom vedea schimbarea garzii evzonilor la Palatul Parlamentului. Intoarcere pentru cazare si cina. Ziua 4 | Sambata 01.05.2021: PEFKI Timp liber pentru plimbari, relaxare sau plaja. Seara, participam la slujba de Inviere la biserica din statiune. Cazare si cina. Ziua 5 | Duminica 02.05.2021: PEFKI – EDIPSOS – SFANTUL DAVID – CASCADA DRIMONAVa invitam la un mic tur al nordului Insulei Evia. Primul popas il vom face la Edipsos, oras faimos pentru apele sale termale, dupa care ne indreptam catre Manastirea Sfantul David si Cascadele de la Drimona pentru cateva momente de liniste si relaxare. Optional, va invitam sa participati la un pranz traditional grecesc de Paste, din care nu vor lipsi preparatele de miel, cozonacul si ouale rosii. Cazare si cina la hotelul ales.  Ziua 6 | Luni 03.05.2021: PEFKI – SALONIC - BUCURESTI Eliberarea camerelor se va face dimineata la ora 9:00, apoi plecam catre Agiokampos, de unde ne imbarcam pe primul ferryboat pentru intoarcerea catre Romania. In cursul dupa-amiezii ajungem in Salonic - vizita si tur pietonal al orasului in care vom admira zona centrala, faimoasa Piata Aristotelus, Rotonda, Arcul lui Galerius, Biserica Sf. Dumitru – sfantul protector al orasului si o scurta pauza la emblema orasului Salonic – Turnul Alb – locul unde se gaseste si statuia ecvestra a lui Alexandru cel Mare. Ne continuam traseul pe ruta Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucuresti. Sosire in Bucuresti in functie de trafic si formalitati vamale.   

Excursii optionale
Excursie la Atena - 35 Euro/adult; 25 Euro/copil 6-11,99 ani  

Suplimente si reduceri
SUPLIMENTE» Locuri preferentiale in autocar (rand 1 - 15 €/pers/loc, rand 2 - 10 €/pers/loc, rand 3 - 5 €/pers/loc;» Oricare alt loc solicitat de turisti, in afara celor preferentiale se va taxa cu 5 €/pers/loc;*Important : Confirmarea locurilor preferentiale se va face in limita disponibilitatii.» Pranz festiv de Paste (25 euro/pers). REDUCERI» Copil 0-11,99 ani gratuit, nu beneficiaza de pat, achita 85 € transport (loc in camera dubla insotit de 2 adulti);» Reducere 5 €/pers pentru ultima bancheta in autocar.