Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vakis Villa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Beneficiind de o locație excepțională, villa Vakis este o proprietate privată ce asigura un sejur palpitant , langa faimoasele stațiuni Laganas și Kalamaki. Petreceți vacanțe de vis lângă propria piscină cu vedere la insula verde Marathonisi sau faceți o scurtă plimbare până la cea mai apropiată plajă printre arbuști mediteraneeni. Răsfățați-vă într-o minunată casă de vară de pe deal, unde aerul proaspăt care vă mângâie pielea și mirosul distinct de măslini vă ridică spiritul în acele după-amieze leneșe.

Website
https://www.villavakis.gr/

Descriere
Amenajarea captivantă a acestei reședințe, cu pereți de piatră, ferestre mari și livingul în plan deschis adiacent bucătăriei moderne, oferă un sejur încântător. Adoptați o autonomie deplină în cele trei dormitoare spațioase, cu băi proprii, împărțite în ambele etaje ale vilei. Mobilierul din lemn cu suprafețe colorate în culori pastelate și finisaje albastre strălucitoare în tonuri de bijuterie se referă la strălucirea insulei din Grecia. Zona de la piscină, la fel de atrăgătoare, invită oaspeții la ore nesfârșite de distracție și relaxare în mijlocul grădinii, copacilor și a soarelui strălucitor in apele cristaline ale mării Ionice.