Circuit Barcelona cu avionul PASTE 2020

Perioada: 17 April - 20 April

Spain

De la 60000pe Persoana

Descriere Program
Ziua 1 (17.04.2020) Bucuresti – Barcelona
Prezentare la Aeroportul Bucuresti Otopeni Henri Coanda la ora 06:30 pentru imbarcare la cursa TAROM RO421 cu decolare la ora 08:30 spre Barcelona. Aterizare la Barcelona la ora locala 10:40. Ziua incepe cu un tur de oras cu ghid local, in care vom admira principalele bulevarde ale Barcelonei, Plaza Catalunya si La Ramblas, Plaza de España. Barcelona se remarca a fi unul dintre cele mai cosmopolite orase ale Europei. O scurta oprire la Parcul Olimpic, cel mai inalt punct al orasului pentru a putea face cateva fotografii si a surprinde panorama superba. Dupa vizitarea orasului, transfer si cazare la hotel Medinaceli 4* (sau similar).


Ziua 2 (18.04.2020) Barcelona - Girona – Figueres
Mic dejun. Optional, putem sa mergem intr-o excursie la Figueres si Girona, doua dintre cele mai frumoase orase ale Cataluniei. Ne deplasam de-a lungul coastei spre Girona, un oras atragator situat la confluenta raurilor Ter, Onyar, Galligants si Güell, ceea ce a facut ca localitatea sa fie un punct central al regiunii inca din vremea Imperiului Roman. Centrul istoric al Gironei are strazi pietonale inguste si este situat pe malul raului Onyar, fiind inconjurat de zidurile iberice „La Força Vella”. Vom vizita bulevardul pietonal La Rambla de la Libertat, Catedrala Gotica, Cartierul Evreiesc „El Call”, cel mai bine conservat district de acest gen din Catalonia, cu stradute inguste, pietruite, ce serpuiesc printre cladirile medievale locuite in vechime de evreii din Girona. Apoi ne indreptam spre Figueres, un oras cu radacini catalane adanci, care ofera o incursiune in lumea creatoare a lui Salvador Dalí. Vom vizita castelul Sant Ferran, o fortareata construita in secolul 18, a carui cladire monumentala domina orasul. Dimensiunile sale colosale si suprafata de aproape 3 km il fac unul dintre cele mai mari palate din lume. Continuam cu vizitarea Teatrului - Muzeu Dalí, situat in vechiul teatru municipal, cel mai vizitat muzeu dupa Prado, fara indoiala unul dintre principalele locatii culturale din aceasta parte a Spaniei. Seara, retur la hotel Medinaceli 4* (sau similar).


Ziua 3 (19.04.2020) Barcelona – tur pietonal de oras
Mic dejun. In cursul acestei zile, vom descoperi impreuna cu insotitorul de grup cele mai importante artere pietonale din cartierul vechi si binecunoscuta strada La Rambla. Barcelona se remarca prin energia sa aparte si incanta pe oricine se lasa fascinat de stradutele sale, de arhitectura impresionanta, de produsele culinare traditionale si faimoasa sangria. Vom face o plimbare in Port Vel si vom poposi pentru a admira promenada de pe malul marii, apoi vom pasi pe stradutele inguste ale cartierului vechi, unde vom putea admira: Parcul Ciutadella, Catedrala Santa Maria del Mar, Catedrala La Seu. Farmecul Barcelonei nu poate fi dezvaluit complet fara o vizita in piata La Boqueira, un adevarat spectacol de culori si arome, cea mai veche si cunoscuta piata de fructe, legume si alte produse traditionale. Seara, retur la hotel.


Ziua 4 (20.04.2020) Barcelona - Bucuresti
Mic dejun. Transfer in cursul diminetii de la hotel la Aeroportul El Prat. Imbarcare la cursa Tarom RO422 cu decolare la ora locala 11:30 spre Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora locala 15:35.


Excursii Optionale
• Montserrat
• Girona si Figueres

Servicii incluse

 • 3 nopti cazare cu mic dejun la Hotel Medinaceli 4* (sau similar)
 • Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport
 • Transport avion compania TAROM: Bucuresti Otopeni – Barcelona – retur
 • Taxe de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
 • Tur panoramic al orasului Barcelona cu ghid local si insotitor roman de grup
 • Insotitor roman de grup
 • BONUS asigurarea medicala si storno (indiferent de varsta)


Pretul nu include:

 • Intrarile la obiectivele turistice;
 • Excursiile optionale;
 • Alte servicii decat cele mentionate in program
 • Taxa locala – se achita la receptia hotelului

 

DETALII ZBOR

17-04-2020 Bucuresti Otopeni 08:30 - Barcelona International 10:40
20-04-2020 Barcelona International 11:30 - Bucuresti Otopeni 15:35