Circuit Praga cu avionul PASTE 2020

Perioada: 16 April - 20 April

Czech Republic

De la 50000pe Persoana

Descriere Program
Ziua 1 (16.04.2020) Bucuresti – Praga

13:20 - Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda pentru imbarcare la cursa Czech Airlines OK 803 cu decolare la ora 15.20 spre Praga. Aterizare la Praga la ora locala 16.15. Incepem explorarea orasului cu un tur panoramic, cuprinzand principalele obiective turistice: Complexul Medieval al Castelului Praga, Piata Wenceslas, podul Carol, Cartierul Evreiesc si Orasul Vechi, Piata Primariei, Turnul Primariei, Ceasul Astronomic. Seara, cazare la hotel Holiday Inn Congress Centre 4* (sau similar).


Ziua 2 (17.04.2020) Praga - Dresda
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari si cumparaturi. Optional: Va recomandam Excursie de 1 zi la Dresda pentru a vizita orasul. Dresda, capitala Saxoniei este un oras situat pe malul stang al Elbei cu numeroase obiective turistice: Castelul Zwinger cu o valoroasa galerie de arta incluzand picturi ale lui Rembrandt si alti pictori renumiti, Biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 ani, Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia. Seara, cazare hotel Holiday Inn Congress Centre 4* (sau similar).


Ziua 3 (18.04.2020) Praga - Karlštejn Castle
Mic dejun. Timp liber pentru plimbari si cumparaturi. Astazi va propunem, optional, o excursie de 1/2 zi la Castelul Karlštejn cu ghid local. Karlštejn se numara printre cele mai importante atractii din Cehia, un castel gotic foarte mare, la appx. 35Km SV de Praga. Initial a fost construit in secolul 14 de Charles IV, Regele Boemiei si conducatorul Imperiului Roman de Apus si a fost folosit pentru a pastra in siguranta bijuteriile coroanei si relicve sfante. In prezent, este cel mai cunoscut si vizitat castel din Cehia. Seara, cazare hotel Holiday Inn Congress Centre 4* (sau similar).


Ziua 4 (19.04.2020) Praga - Croaziera pe Vltava
Mic dejun. Zi libera pentru odihna si petrecerea timpului in minunata ambianta a cafenelelor si restaurantelor pragheze. Puteti vizita centrul istoric al orasului, Piata Primariei, Turnul Primariei, Ceasul Astronomic, zona pietonala cu magazine si cafenele. Pentru cei interesati, o alta varianta de petrecere a timpului este o vizita la Gradina Zoologica din Praga. Optional, propunem o croaziera pe raul Vltava pentru a admira si din alta perspectiva principalele atractii ale orasului (Castelul din Praga, Catedrala Sf. Vitus, Podul Carol, Teatrul National, Castelul Vyšehrad). Seara cazare hotel Holiday Inn Congress Centre 4* (sau similar).


Ziua 5 (20.04.2020) Praga - Bucuresti
Mic dejun. Transfer hotel-aeroport pt imbarcare la cursa Czech Airlines OK802 cu decolare spre Bucuresti la ora locala 11.40. Aterizare la Otopeni-Henri Coanda la ora locala 14.35.


Excursii optionale - preturi informative
• Dresda – 50 €/ persoana. Include: transport autocar, ghid local, insotitor de grup;
• Castelul Karlštejn – 38 €/ persoana. Include: transport autocar, bilet de intrare, ghid local, insotitor de grup;
• Croaziera pe raul Vltava – 38 €/ persoana. Include: transport autocar, 1 ora croaziera, cafea sau ceai, prajituri.

Servicii incluse
• 4 nopti cazare cu mic dejun la Holiday Inn Congress Centre 4* (sau similar)
• Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport
• Transport avion compania CZECH AIRLINES: Bucuresti Otopeni – Praga – retur
• Taxe de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
• Tur al orasului Praga
• Insotitor roman de grup
• BONUS asigurarea medicala si storno  (indiferent de varsta)

Pretul nu include
• Intrarile la obiectivele turistice;
• Excursiile optionale.