COMPLEX STEAUA DE MARE - HOTEL MEDUZA - DELFINUL, 3*, EFORIE NORD

Romania

De la 1.05000 Lei pe Persoana

Complex hotelier Steaua De Mare dispune de plaja privata.

Fiecare camera dubla va beneficia de doua sezlonguri iar pentru apartament se vor aloca 3 sezlonguri la plaja sau piscina. Fiecare pat suplimentar din camera dubla beneficiaza de sezlong la piscina sau plaja.

Situata la 10 km sud de Constanta, intre mare si lacul Techirghiol, statiunea Eforie Nord imbina turismul recreativ cu cel balnear, fiind renumita in toata Europa pentru tratamentele cu factorii naturali existenti. Complexul STEAUA DE MARE cu hotelurile Delfinul si Meduza are un element favorizant, ce consta in disponibilitatea instalatiilor de incalzire centrala a cladirilor, ceea ce face posibila extinderea activitatii turistice si balneare pe toata durata anului.

NOU!!! Complexul Steaua de Mare beneficiaza de plaja privata. Pentru turistii care achizitioneaza sejur all inclusive, se vor aloca cate 2 sezlonguri/ camera dubla, sezlonguri ce se
vor regasi pe plaja privata sau la piscina exterioara cu apa de mare din cadrul complexului.
HOTEL DELFINUL / MEDUZA Fiecare hotel dispune de 182 camere duble, 36 camere single si 13 apartamente, 2 lifturi, sala conferinte (150 locuri), dotata cu camera de computere, instalatii pentru microfoane, perete pentru afisaj, videoproiector, videorecorder, traducere simultana, copiator, fax, restaurant capacitate de 400 locuri (350 interior + 50 terasa), bar de zi capacitate 20 locuri, bar de zi etaj 14 terasa, parcare proprie gratuita in limita locurilor disponibile, piscina descoperita.

Alte servicii gratuite: parcare, internet, comunicare corespondenta, trezire la ora solicitata, comunicari mesaje telefonice, camera bagaje, pastrare valori, rezervari CFR , rezervari taxi.

PACHETUL ALL INCLUSIVE contine:
Cazare + mic dejun + pranz + cina.

Toate mesele se vor servi in sistem bufet in restaurantul si terasa Delfinul si Meduza, fiecare cu o capacitate de 450 de locuri. Bauturile alcoolice/ non-alcoolice se servesc in restaurant in timpul meselor: bauturi alcoolice incluzand vin alb/ rosu, bere (draft), racoritoare/ sucuri acidulate si neacidulate, cafea, ceai, apa plata, apa minerala. Vinul se serveste doar in timpul meselor in restaurant.

Micul dejun se serveste intre orele 7:30-9:30, pranzul va fi servit intre orele 12:30-15:00, cina se serveste intre orele 19:00-21:00, snack-uri intre orele 17.00 - 18.00. Acestea se vor servi la piscina in locuri special amenajate sub forma de mini-pizza, produse de patiserie.Bauturile la piscina se servesc intre orele 09-19:00 (apa, cafea, racoritoare, bere). Sezlongurile se vor ocupa in ordinea sosirii si in limita disponibilitatii. In lunile mai, 1 - 11 iunie si dupa 12 septembrie accesul la piscina va fi gratuit cu plata sezlongului si masa va fi meniu fix.

Entertainment:acces gratuit Wi-Fi in spatiile publice (receptie, restaurant, bar, Panorama Bar, Braserie, piscina), biciclete de inchiriat oferite gratuit pentru turistii complexului, sah, table, rummy, carti, billiard,acces gratuit la toate cele 3 locurile de joaca exterioare pentru copii, Casuta cu povesti gradinita cu supraveghetor (numai in pachetul all inclusive), Magic Planet, locul de joaca cu spectacole pentru copii oferite de doua-trei ori pe saptamana, jocuri interactive, dance party, karaoke, desene animate, play station si multe alte surprise (numai in pachetul all inclusive).

Turistii care au optat pentru serviciile All Inclusive au obligativitatea de a purta bratara pe care o vor primi la cazarea in hotel.
Camerele sunt dotate cu TV, minibar, climatizare centralizata, bai cu cabina de dus, baile din apartamente cu cada. Camerele nu au balcoane.
 

SERVICII INCLUSE :

  • cazare 5 nopti
  • all inclusive
  • plaja privata 
  • parcare
  • acces la piscina