NICE TOUR HOLIDAY

Adresa: Bdl. Mircea cel Batran, Nr. 10, Bl. H8, Sc. A. parter, Jud. Dambovita
Nr. Reg. Com.: J15/433/2015,
CUI: 34724431

Licenta de turism: 397/20.12.2018
Polita de asigurare: Omniasig Seria I nr. 55905
Brevet Turism: L00108475
Manager Turism: Constantinescu Raluca Elena

Tel.: 0 345 919
Tel. mobil: 0755 130 909
E-mail: office@nicetourholiday.roCine suntem

Nice Tour Holiday este o agentie de turism "tanara" cu o echipa tanara gata sa te ajute oricand ai nevoie!

Si cand ai cea mai mare nevoie de ajutor? Atunci cand vrei sa uiti de griji, de probleme, de locul de munca si realizezi ca iti trebuie o VACANTA! Nu stii ce sa alegi? Cauti prin numeroasele oferte si nu poti sa te decizi? 

Noi suntem aici sa iti garantam ca nu ramai acasa,ci o sa te relaxezi intr-o vacanta de neuitat cu familia sau prietenii si ne vom incadra si in bugetul stabilit de tine, iar tu nu trebuie sa iti faci decat bagajul pentru ca de restul ne ocupam noi! Ce zici, te-am convins? 

Nice Tour Holiday organizeaza vacante interne, externe, exotice, city-break-uri, circuite, croaziere, dar si evenimente corporate, tabere pentru copii si programe de detoxifiere si slabit! 

Si pentru ca toti trebuie sa ne incadram intr-un buget, avem si SUPER oferte last minute, early booking care te vor ajuta sa iti gasesti vacanta ideala la pretul perfect!

Ce facem

Găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Cum facem

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early BookingLast Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

Documente agentie

Polita asigurare
Licenta de Turism
Certificat de inregistrare
Certificat de absolvire