Hotel Iaki 4* - Mamaia- OFERTA EARLY BOOKING 25% REDUCERE

Romania

De la 1.60000 Lei pe Persoana


Facilitati hotel:122 camere, 84 duble, 38 apartamente, 4 sali conferinta, restaurant, terasa, parcare proprie, cofetarie, piano bar, centru SPA (piscina acoperita, sala fitness, jacuzzi, masaj, sauna), coafor, piscina exterioara, teren fotbal, teren de joaca pentru copii.

Dotari camere: baie proprie cu dus, uscator par, minibar, seif, aer conditionat, TV, telefon.


Suplimentul pentru camere cu vedere la mare este de 40 lei/camera/noapte (in perioada 02.05-13.06.2020, respectiv 02.09-01.10.2020) si 100 lei/camera/noapte (in perioada 14.06-01.09.2020). Suplimentele sunt la cerere, deci se pot confirma doar de catre hotelier.
FACILITATI MASA: restaurant propriu 4*, mic dejun bufet, pranzul si cina pot fi servitein sistem serviciu la farfurie sau bufet (pentru minim 30 persoane).In tarif sunt incluse micul dejun si pranzul.
Se poate opta si pentru varianta pensiune completa. Supliment cina: 90 lei/persoana/zi. Pentru cei care achizitioneaza pensiune completa, este inclus accesul la Spa Center.

Demipensiunea / Pensiunea completa se serveste in interiorul celor doua restaurante, terasa restaurantului fiind destinata doar clientilor a la carte.

Clientii hotelului beneficiaza de gratuitate la sezlongurile de pe plaja precum si la cele de la piscina. Prosoapele pentru plaja/piscina se acorda in schimbul unui card special - achizitionat de la receptie in baza unui depozit drept garantie (100lei/prosop).

IMPORTANT!!


Avand in vedere faptul ca momentan Centrul Iaki Spa functioneazadoar pe partea de masaje/terapii corporale si faciale si sala de sport, avem rugamintea ca la toate pachetele speciale care au inclus si accesul Iaki Spa (piscina interioara, saune, jacuzzi, cascada cervicala) sa mentionati catre turisti ca

Serviciile sunt disponibile in functie de reglementarile legislative in vigoare de la momentul cazarii cu privire la prevenirea raspandirii virusului SARS-CoV-2

Pachetul include:

-cazare in camera dubla standard

-sejur 5 nopti 

-masa mic dejun si pranz

-parcare

-acces la piscina 

-plaja privata

*IAKI SPA CENTER -Tarife acces Spa doar pentru clientii cazati in hotel: 65 lei/adult/zi si 45 lei/copil/zi (7 - 11,99 ani).
In perioada 14.06 - 30.06. 2020 - Centrul Spa va fi inchis pentru intretinarea si sanitizarea anuala

*Se poate opta si pentru varianta pensiune completa. Supliment cina: 90 lei/persoana/zi. Pentru cei care achizitioneaza pensiune completa, este inclus accesul la Spa Center.