Hotel Parc 4* - Mamaia

Romania

De la 62500 Lei pe Persoana
Parc (Mamaia) -
Profil: Locatie destinata turistilor tineri, care cauta confortul de acasa!
Situare: Amplasat la intrare in Mamaia, chiar pe marginea plajei, aproape de Aqua Magic, telegondola si Pavilionul Expozitional, cu vedere frontala spre Marea Neagra, Hotel ,,Parc' Mamaia ofera numeroase posibilitati de distractie si relaxare, dar si un cadru oportun desfasurarii actvitatilor profesionale.
Info: Deschis tot timpul anului, complexul detine o sala de conferinte de 130 de locuri, salon de mic dejun, restaurant, magazine, sala fitness,piscina pe plaja, Sky View Bar, beauty center,si parcare.
Camere: Hotelul dispune de 380 locuri de cazare complet renovate . Acestea sunt dotate cu aer conditionat, televizor, cablu TV, acces internet, balcon, birou de lucru, seif, cartela magnetica pentru acces si uscator de par. Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila pentru 2 persoane si dormitor matrimonial, doua camere (living si dormitor). Living-ul are in dotare o canapea extensibila pentru maxim 2 persoane. Se poate monta un pat pliant suplimentar pentru a cincea persoana in dormitorul apartamentului
Restaurant: Are o capacitate de 190 de locuri. Micul dejun se serveste in sistem ,,bufet suedez', iar restul meselor, pe baza de bonuri valorice care pot fi folosite si in restaurantele ,,Ambasador', ,,Grill House' Mamaia, ,,Grill House' Constanta si ,,Sky View Bar' Mamaia. Hotel
Servicii gratuite:internet, acces in sala de fitness, tenis de masa, acces piscina si sezlonguri
Servicii cu plata:room service, curatat, spalat obiecte personale
Facilitati copii: Copiii pana la 7 ani au gratuitate la micul dejun si la cazare, fara pat suplimentar. Copiii intre 7 si 12 ani beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar; micul dejun se achita integral.
Animale de companie: Accesul nu este permis.
Atractii in zona: Satul de Vacanta, parc de distractii, Luna Park, bowling

Pachetul include :

-Cazare in camera dubla 

- mic dejun inclus

- sejur 5 nopti 

-acces piscina si sezlonguri

-acces in sala de fitness

-internet

-tenis de masa

- parcare

-plaja privata