Hotel Sulina 4* - Mamaia

Romania

De la 65000 Lei pe Persoana
 

HOTEL SULINA INTERNATIONAL 4* MAMAIA


Hotelul este situat la 50 m de plaja.
Sulina International, hotel detraditie din sudul Statiunii Mamaia, complet renovat si modernizat in anul 2016, va invita sa savurati clipe de neuitat, nu doar in vacanta, ci si daca sunteti la intalniri de afaceri.

Dotari generale:restaurant, parcare proprie (gratuita in limita locurilor disponibile), pastrare obiecte de valoare, terasa, bar.
Restaurantul Aqua este situat la parterul hotelului. Are o capacitate de 80 de persoane, acces la terasa dinspre mare,animata de fantana arteziana din imediata vecinatate a hotelului. In meniul restaurantului se regasesc preparate din bucataria internationala. Aici se pot servi micul dejun in regim bufet suedez, pranzul si cina a la carte
Restaurantul Velvet este situat la etajul I al hotelului. Are o capacitate de 180 locuri si permite o vedere panoramica asupra tarmului marii.

Dotari camere:aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon (mobilier de balcon),internet wireless, uscator de par, halat de baie, telefon in camera si in baie.Apartamentul are doua balcoane. Toate spatiile de cazare au vedere laterala la mare.
146- Camere duble cu pat matrimonial si doua paturi.Camera Matrimoniala 3*: suprafata totala 14 mp; pat dublu (1600/1900 mm),spatiul din camera nu permite instalarea unui pat suplimentar. Camera Twin 4*:suprafata totala 17 mp; doua paturi de 1 persoana (900/1900 mm x 2); spatiul din camera permite instalarea unui pat suplimentar.
Apartamente: 10-Apartamentul este compus din living cu canapea extensibila (1600/2000 mmextinsa) si dormitor cu pat matrimonial. Suprafata totala 36 mp.
Observatii
Regulament intern Hotel Sulina International 4*
-ziua hoteliera incepe la ora 16.00(ora de la care camera poate fi ocupata/check-in); ziua hoteliera se termina la ora 12.00 (ora la care trebuie eliberata camera/check-out).
-nu este permis accesul in hotel sauin restaurant cu alimente si bauturi din exterior; produsele oferite la micdejun, dejun si cina se vor consuma doar in interiorul restaurantului/teraseipe parcursul desfasurarii mesei.
-fumatul nu este permis in cadrul hotelului.
-nu este permisa iesirea cu produse alimentare si bauturi din locatie.
-accesul animalelor de comanie este interzis.
-cazare se va efectua in baza prezentarii voucherului, a actului de identitate (inclusiv pentru copii) si acompletarii fisei de turist la receptie.
-alocarea camerelor se face infunctie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului; nu se poate garanta un anumit etaj, camere alaturate sau situate intr-un anumit sector;solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte, care se pot satisface inlimita disponibilitatilor, fiind exclusa garantarea.
-parcarea este gratuita in limita locurilor disponibile si nu se retin locuri pentru turisti.

Servicii masa:se acorda in restaurantul hotelului, mic dejun bufet suedez, pranzul si cina in sistem bonuri valorice.

Pachetul include :

-cazare in camera dubla de 3* 

- sejur 5 nopti

-mic dejun 

-parcare (in limita locurilor disponibile)

 

*optional -se poate adauga cina 

              - se poate face upgrade la camera dubla superioara 4* sau apartament 4*