MONDIAL, 4* - EFORIE NORD

Romania

De la 99000 Lei pe Persoana


Situare: Situat in statiunea Eforie Nord, la100 m de plaja.
Info: Amplasat pe locul fostului hotel Cerna din 1958, Hotelul Mondial din Eforie Nord este menit sa readuca spiritul si eleganta cu care se petrecea un sejur la mare in acea vreme. Noii proprietari au venit cu o constructie noua: mobilier din lemn masiv, finisari inspirate din stilul rustic, un ambient placut si relaxant intocmai pentru a pastra originalitatea si calitatea de 4 stele. Piscina hotelului este amplasata in mijlocul unei gradini de flori si
conifere si va asteapta sa va racoriti in apa cristalina.Copiii se pot juca in apa fara grija, deoarece hotelul are si piscina pentru ei incorporata in piscina adultilor, parcare pazita de 1000 mp. Gradina include o terasa si un teren de joaca pentru copii.


Camere: Hotelul Mondial pune la dispozitia turistilor 59 camere, din care 26 de camere duble si 33 camere triple. Toate camerele sunt echipate cu elemente de calitate superioara, mobila din lemn masiv, mocheta, candelabre, birouri, balcoane cu sau fara vedere la mare,minibar, televizor LCD,
telefon, baie si wireless.


Servicii masa: Se acorda in unitatea restaurantului Mondial micul dejun in sistem bufet suedez pranzul insistem fisa cont ,,a la carte".
Servicii gratuite: internet, parcare,piscina, gratar, loc de joaca pentru copii, informatii turistice, pastrare obiecte de valoare, trusa medicala, servicii de prim ajutor, trezire clienti,primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei, pastrarea obiectelor uitate, comenzi taxi, darts, sah, table, rummy, carti de joc.


Servicii cu plata: inchirieri auto, serviciu de transfer.


Facilitati copii:Primul copil intre 0 - 5 ani neimpliniti beneficiaza de cazare si mic dejun gratuit, fara pat suplimentar. Al 2-lea copil intre 0 - 5 ani neimpliniti beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar, dar achita 50% din mic dejun. Copiii intre 5 - 10 ani neimpliniti beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar, dar achita 50% din mic dejun; Copiii intre 10 - 14 ani neimpliniti beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar, dar
achitamicul dejun. Daca se solicita pat suplimentar, acesta este 50% din valoarea unui loc. Pentru copiii cu varstele cuprinse intre 14 - 18 ani neimpliniti, se achita 50% din contravaloarea unui loc si se asigura pat suplimentar.Copiii de peste 18 ani sunt considerati adulti si achita contravaloarea unui loc intreg(cu pat suplimentar asigurat).


In camera dubla se pot caza maxim 2 adulti si 2 copii.In camera tripla se pot caza maxim 3 adultisi 1 copil cu varsta intre 0 - 14 ani neimpliniti.


Acces animale: Nu sunt acceptate.
 

SERVICII INCLUSE :

  • cazare 5 nopti
  • mic dejun/ demipensiune
  • piscina